Am tot vorbit pe blogul Școlii de Frizerie Point Cut despre modul în care tu, ca frizer sau viitor frizer, trebuie să îți adaptezi stilul de a tunde în funcție de fizionomia clientului tău. Spuneam că unul dintre primele aspecte de care trebuie să ții cont este forma capului și felul în care arată fizicul clientului, pentru ca o tunsoare pe care ai executat-o corect din punct de vedere tehnic, să spunem, să nu arate caraghios.

Știi ce alt aspect contează înainte să te apuci de treabă? Poate că n-o să-ți vină să crezi, dar în multe situații contează ce loc de muncă are clientul tău! Da, faptul că lucrează la un birou sau este om de afaceri nu este același lucru cu un job într-o industrie creativă, de pildă arhitect, actor de film sau jurnalist de can-can.

Curs de Frizerie

Primul indiciu despre domeniul în care activează clientul tău trebuie să-l obții singur, analizându-i ținuta vestimentară. E posibil să afli mai multe despre el decât ți-ai putea imagina. Totuși, se poate să te și înșeli, dacă cel din fața ta e în timpul liber sau pur și simplu nu se încadrează în anumite rigori și tipare ale meseriei.

Așa că ia-ți flerul la tine și abordează-l prietenos, pentru că pasul al doilea este să afli într-un mod cât mai simpatic ce fel de om este și cum ar trebui să-i adaptezi frizura la mediul în care își desfășoară activitatea.

Haide, nu e atât de greu! Știm, frizeria poate să pară uneori dificilă, dar tocmai acesta e farmecul care ne-a făcut pe noi să ne îndrăgostim de ea. Și știi cine mai este îndrăgostit de frizerie? Ai ghicit: Adrian Niculescu, profesionistul nostru în frizerie, care știe totul despre felul în care să-ți adaptezi stilul în funcție de fiecare client. Dacă vrei o dovadă mai clară de atât, tot ce trebuie să faci este să vii la Point Cut și vei vedea că nu te mințim!

Curs Frizer București

Revenind la vestimentație și job, imaginează-ți că ai în față un director de marketing dintr-o multinațională. Nu vorbim despre un CEO sau un director general, dar ai totuși un om care are în subordine câteva zeci de angajați, merge zilnic la întâlniri și, într-un fel sau altul, reprezintă o parte din imaginea companiei sale.

Practic, ai în față un om care își dorește ca aspectul său să reflecte seriozitate și bun gust, iar ținutele cu care trebuie să ți-l imaginezi îmbrăcat sunt, fie office, fie elegante. Ce decizie iei?

Poți să îți răspunzi singur la întrebare sau poți să vii la Point Cut și să afli de la Adrian Niculescu răspunsul. Pentru că Școala de Frizerie Point Cut București este răspunsul la toate întrebările despre frizerie pe care ți le-ai putea pune!

Suna acum !