Mulți spun că frizerii sunt înfrățiți cu marii creatori de linii vestimentare, parfumuri sau accesorii, prin faptul că fiecare dintre aceștia își desfășoară activitatea în folosul oamenilor. De fapt, atât frizerii, cât și creatorii de orice fel au rolul de a-i ajuta pe aceștia să își construiască și, mai apoi, să își mențină o imagine în societate, exact așa cum își doresc.

Dacă stăm să analizăm aceste afirmații, ajungem la concluzia că toate activitățile enumerate sunt, de fapt, mici opere de artă. Mai mult decât simple meserii, acestea implică migală, creativitate și bucuria de a face ceea ce îți place.

Curs de Frizerie

Acestea sunt doar câteva dintre ingredientele care definesc viața unui frizer, detalii care sunt, de multe ori, mai presus decât munca zilnică, oboseală sau nemulțumiri. Dacă îți dorești să devii frizer, dar n-ai curajul necesar unui start de carieră în acest domeniu, vino la Școala de Frizerie Point Cut. Tot ce îți trebuie este doar pasiunea pentru frizerie și convingerea că acesta este lucrul pe care vrei să-l exersezi zi de zi. La Point Cut, vei vedea oameni îndrăgostiți de meseria lor și, cu siguranță, vei descoperi profesioniști pe urmele cărora merită să calci și tu.

Unul dintre ei, și totodată cel care a pregătit întreaga echipă de profesori ai școlii noastre de frizerie, este Adrian Niculescu, un om cu peste un deceniu de experiență în domeniu, care știe să îmbine vechiul cu noul și clasicul cu modernul.

Nu l-ai cunoscut încă pe Adrian Niculescu? Nicio problemă, nu există niciun domeniu în care să poți spune vreodată că ești atotcunoscător, așa că timpul nu este pierdut. Mereu ai ocazia să cunoști oameni care să te inspire și să înveți lucruri extraordinare. Iar acum e momentul să cunoști unul dintre cei mai apreciați frizeri din București.

Cursuri Frizer București

De fapt, nici nu e nevoie să îți descriem noi care sunt calitățile celui care a pregătit viitoarea ta echipă de profesori de la Point Cut. Suntem siguri că faptele lui vor vorbi de la sine și te vei convinge singur dacă ai sau nu de-a face cu un profesionist al frizeriei.

Un singur lucru mai lipsește din tot acest test, acum că știm că ai bifat cu brio elementul numit „pasiune”: nu te-ai înscris încă la cursuri. Ți-am zis, e singurul mod de a afla cu toții cât de multe poți să înveți și cât de bun frizer ești capabil să devii, cu ajutorul Școlii de Frizerie Point Cut.

Te așteptăm să participi la un curs de frizer așa cum îți dorești, unde cunoștințele pe care le dobândești sunt singura noastră grijă. Cât despre Adrian Niculescu, ce zici, accepți provocarea?

Suna acum !