Imaginează-ți că frizeria este o persoană. Gata? Ți-ai imaginat? Dacă nu, îți lăsăm câteva secunde la dispoziție să o faci, cât timp noi îți povestim despre motivele pentru care te-am pus să te gândești la frizerie ca la o persoană.

Se spune că felul în care definești și umanizezi un anumit lucru, activitate sau fenomen spune, de fapt, totul despre atitudinea ta față de acesta. Cu alte cuvinte, dacă primul tău gând atunci când îți spunem să transformi într-o persoană un obiect obișnuit este să îl descrii ca pe un om al străzii, cu siguranță obiectul respectiv fie nu are importanță pentru tine, fie îl subapreciezi.

Știi de ce se întâmplă acest fenomen? Ei bine, este vorba despre banalul subconștient, care acționează înaintea oricărei alte funcții ale creierului tău. De fapt, ceea ce am făcut acum cu tine a fost să te ajutăm să îți autoevaluezi pasiunea pentru frizerie.

Curs de Frizerie

Te-ai gândit la frizerie ca la un om îmbrăcat modest, cu o igienă precară și o atitudine umilă? Nu, nu a fost o simplă întâmplare. Concluziile psihologilor spun că frizeria înseamnă pentru tine, în cazul acesta, destul de puțin. Chiar dacă poate vrei să negi, e posibil ca totul să fie o pasiune temporară și destul de puțin durabilă.

Haide să ne gândim și la cel de-al doilea caz! Frizeria e un om elegant, aranjat, cu haine asortate și accesorii atent alese. Miroase ușor a parfum și arată îngrijit, chiar dacă e îmbrăcat în costum sau în pantaloni scurți, tricou și espadrile? Bingo! Ești un adevărat pasionat de frizerie, iar dacă te gândești să urmezi o carieră în domeniu, acum e momentul să o faci!

Ok, am stabilit că unii dintre voi sunt pasionați de frizerie și ar putea să fie adevărați profesioniști. Totuși, nu e suficient ca subconștientul tău să lucreze împreună cu dorința, pentru a-ți demonstra că ești făcut pentru frizerie. Știi ce mai trebuie să faci?

Curs Frizer București

Exact! Caută să te întâlnești cu ceilalți oameni la fel ca tine și să intri în breasla lor. Cum? Ei bine, există Școala de Frizerie Point Cut, care are tocmai rolul să formeze, cu ajutorul lui Adrian Niculescu, oameni talentați ca tine.

La Point Cut ajung cei mai pasionați oameni și după încheierea cursurilor școlii noastre de frizerie, ies cei mai buni frizeri. Adrian Niculescu a pregătit o echipă de profesioniști care au grijă ca fiecare student care vine la Point Cut să plece cu lecțiile învățate.

Deja îți sună a carieră? Înseamnă că știi ce ai de făcut! Testul spune că ești pregătit, dar mai ai de făcut un singur pas: hai la Point Cut!

Suna acum !