Moda cere întotdeauna sacrificii. Așa să fie, oare? Dacă moda este unitară și uniformă, oamenii cu siguranță nu sunt, și de aceea fiecare caracter, fiecare fizionomie merită un tratament diferit. Așa cum nu te poți comporta la fel cu un copil și cu un adult, cu un timid și un extrovertit, cu un român sau un străin, nici tunsorile nu sunt aceleași pentru fiecare individ în parte.

E adevărat, atunci când la modă este un anumit tip de tunsoare, unii par să nu mai țină cont că suntem diferiți și își doresc cu orice preț să fie în rând cu moda. Chiar dacă arată sau nu firesc, a fi în rând cu moda poate fi o boală dificilă, dar nu imposibil de tratat.

Ce faci tu ca specialist? La fel ca medicul, prescrii o rețetă cât mai potrivită și determini pacientul tău să țină cont de sfaturile pe care i le-ai dat și care sunt în beneficiul său.

Curs de Frizerie

Cu alte cuvinte, dacă medicul nu acordă pacienților săi fix același tratament pentru aceeași afecțiune, nici frizerul nu recomandă aceeași tunsoare pentru fizionomii diferite. Bineînțeles, clientul tău nu are cum să cunoască detalii pe care le vede doar un specialist, și tocmai aceasta este motivul pentru care tu ești cel care trebuie să îl consilieze.

Și pentru că știm că nu te consideri specialistul despre care vorbim, la Școala de Frizerie Point Cut te învățăm cum poți să devii unul. Trebuie doar să urmezi câțiva pași simpli prin care stabilești profilul clientului tău și care este tipul de tunsoare care să-i pună cel mai bine în evidență trăsăturile feței și fizionomia.

Curs Frizer București

Dacă te întrebi cum vei putea să ajungi la acest grad de analiză avansat, află că profesorii pregătiți de Adrian Niculescu sunt specialiștii Școlii de Frizerie Point Cut, care se vor ocupa ca toate aceste tehnici să devină o a doua natură pentru tine, precum mersul pe bicicletă: odată învățate, nu le vei putea uita niciodată!

Totul pare mult mai ușor atunci când ai lângă tine echipa pregătită de Adrian Niculescu, cei care nu lasă niciun cursant să plece de la Point Cut fără lecția învățată. Tot ei sunt cei care te vor asista de fiecare dată când ai în mână foarfeca și pieptănul, pentru că nu vrem ca prietenii pe care îi aduci pe post de modele să nu îți mai fie prieteni din momentul în care se ridică de pe scaunul tău și se privesc în oglindă.

Vino la Point Cut să descoperi alături de echipa lui Adrian Niculescu secretul tunsorii în funcție de fizionomia fiecărui client!

Suna acum !