Astăzi este ziua în care nu vorbim despre frizerie. Astăzi am hotărât să lăsăm pentru moment discuțiile și sfaturile despre frizerie și să medităm împreună la planuri de viitor. De fapt, pentru că ne-am propus ca azi să nu fie ziua sfaturilor din partea noastă, vrem să te lăsăm pe tine să te gândești la ce înseamnă frizeria pentru tine.

Suntem siguri că atunci când spui cuvântul frizerie, cu siguranță ai parte de un feeling, mai mult sau mai puțin puternic. Ceea ce știm, totuși, este că frizeria îți trezește un sentiment pozitiv, de fericire sau pasiune. Pentru că altfel nu ai citi blogul Point Cut, nu-i așa?

Curs de Frizerie

Ei bine, meseria aceasta este pentru mulți un job, o simplă pasiune, un mod de a se forma sau de a-și face prieteni. Pentru noi, frizeria este toate cele pe care le-am enumerat și multe altele. Dar am stabilit că azi nu vorbim despre noi, așa că gândește-te, înainte de toate, cum simți tu frizeria, atunci când te gândești la ea.

Dacă e un plan de viitor, o metodă de a obține bani și, până la urmă, un job de durată, avem un pont pentru tine. Unul dintre marii profesioniști în domeniu, Adrian Niculescu, este parte din echipa noastră și are pentru tine un sfat extraordinar de important pentru cei aflați la început de carieră. Adrian Niculescu spune că la oamenii cu adevărat talentați în frizerie se văd primele ore petrecute cu pieptănul și foarfeca în mână.

Curs Frizer București

Ce vrea să spună specialistul nostru este că un om bine instruit în frizerie se cunoaște din câteva gesturi, iar aceste calități se dobândesc la început, atunci când fiecare este ca un material fraged, care are nevoie să fie modelat. Pentru cei care își doresc rezultate de nivel înalt, Adrian Niculescu are câteva cuvinte pe care le vei auzi de multe ori, dacă ne vizitezi: „Vrei frizerie și bani? Hai la Școala de Frizerie Point Cut. Dacă vrei doar să tunzi, stai acasă și joacă-te cu ustensilele cu care profesioniștii ca noi câștigă bani!”

De fapt, orice ar însemna pentru tine meseria de frizer, un curs profesionist este întotdeauna un avantaj enorm. Serios, nu e doar părerea noastră, echipa Point Cut, ci e și părerea altor specialiști. De ce muzicienii adevărați nu cântă după ureche, crezi? Exact, pentru că inovația și calitatea înseamnă cunoștințe. Iar cunoștințele le obții printr-un curs de frizerie la Școala Point Cut București.

Noi credem așa: convinge-te că asta vrei să faci (dacă nu ești deja hotărât), vino la Point Cut să discutăm și începe-ți cariera de frizer! Adrian Niculescu știe că ai potențial! Te așteptăm!

Suna acum !