Am tot vorbit în postările noastre de până acum de pe acest blog despre frizeri, despre frizerie, ți-am povestit istorii și legende ale meseriei și ți-am argumentat de ce Point Cut este un loc bun să-ți începi cariera.

Ei bine, azi trecem la lucruri mult mai seriose și, pentru că știm deja că Point Cut nu mai este un concept nou pentru tine, ne-am gândit să îți povestim puțin despre felul în care și tu poți să faci parte din familia Point Cut.

Nu, nu mai este vorba despre o simplă participare la cursurile noastre de frizerie, ci despre lucruri mult, mult, mai profesioniste decât atât. Te întrebi ce poate să fie mai profesionist? Bine, atunci îți dezvăluim secretul.

Începând de acum, și tu poți să fii parte din afacerea Frizeria București, printr-un sistem de francize pe care l-am inaugurat cu puțin timp în urmă. Pentru că succesul acestei idei ne-a depășit în foarte scurt timp așteptările, dar și pentru că am văzut în jurul nostru oameni entuziasmați de reușitele pe care le-am obținut de-a lungul anilor, am pus la punct, împreună cu specialistul nostru, Adrian Niculescu, un sistem foarte avantajos de francizare a Frizeriei București.

Concret, noi îți oferim posibilitatea să transferi renumele și întregul concept al Frizeriei București în orice colț de țară îți dorești, cu o singură condiție: să ne respecți standardul de calitate pe care l-am clădit în timp. Restul rămâne în mâinile tale!

Frizeria București, din care s-a desprins ulterior și ideea, sau, altfel spus, nevoia unei școli de frizerie care să pregătească frizeri de cea mai înaltă calitate, se găsește în momentul de față în trei puncte centrale ale Capitalei: Ștefan Cel Mare, Aviatorilor și Universitate. Formând o axă a frizeriei cu stil, cele trei locații au devenit în timp, prin munca și determinarea lui Adrian Niculescu și a întregii echipe, un reper important în ceea ce privește eleganța, rafinamentul și bunul gust, pentru mulți dintre bucureșteni.

Iar dacă ne întrebați despre câștiguri, Frizeria București poate fi încadrată fără niciun fel de dubiu în topul frizeriilor cu cele mai mari venituri anuale din țară. De ce? Pentru că Frizeria București a promis clienților săi profesionalism; iar promisiunea a devenit întotdeauna realitate.

De aceea, numele Frizeriei București este încărcat cu o mulțime de sentimente și amintiri ale calității și responsabilității în mințile clienților noștri. Clienți care vor deveni curând clienții tăi, dacă îți dorești să te așezi alături de noi în rețeaua serviciilor de calitate.

Ești pregătit să pornești propriul business în frizerie? Pentru că noi suntem gata să facem din Frizeria București noua ta afacere!

Call Now Button