Știm că modestia este o calitate importantă pentru oricine și credem în ea, la fel cum credem că fiecare om de la Point Cut o deține într-o anumită măsură. Totuși, nouă ne place și adevărul, dar și să spunem lucrurilor pe numele lor, mai ales atunci când vorbim despre frizerie. De aceea, cu riscul ca tu să crezi că nu deținem destulă modestie, am vrea să îți povestim despre câteva din realizările noastre în cei trei ani de existență de până acum. Ce zici, vrei să ne asculți povestea?

Nu de alta, dar noi credem că Point Cut a însemnat și înseamnă în continuare o poveste frumoasă, pe care am pus-o pe picioare cu o echipă extraordinară, coordonată de Adrian Niculescu. Așa cum îți povesteam, aventura noastră de a înființa cel mai profesionist curs de frizerie din București a început în urmă cu trei ani, în 2013.

Cursuri de Frizerie

Ideea de la care am pornit a fost că mulți dintre frizerii pe care îi întâlnisem deja în breaslă erau autodidacți, iar cei mai buni erau și cei care reușeau să își impună un stil de învățare eficient. Bine, dar ne-am pus întrebarea atunci: „Dacă în breaslă reușesc să facă performanță cei mai buni autopedagogi, ce se întâmplă cu ceilalți?” Așa am pornit să ne tot punem întrebări, până când răspunsul final a fost Point Cut.

Point Cut a fost o inițiativă pe care am dezvoltat-o împreună cu Adrian Niculescu, din nevoia pe care am simțit-o în domeniul frizeriei, nevoie pe care o aveau unii ca tine, care își doreau să facă performanță, aveau talentul necesar să ajungă acolo, însă nu aveau, poate, formată disciplina de a învăța singuri. Practic, Point Cut s-a vrut o școală de frizerie care să fie sprijinul celor care își doreau o carieră în domeniu. Dacă a reușit sau nu, suntem siguri că tu ești cel mai în măsură să ne spui răspunsul.

Curs Frizer București

Așa am pornit pe drumul didactic al frizeriei și așa am ajuns azi să scriem textul pe care îl citești acum. Plecând de la o nevoie simplă, aceea să existe o echipă și un loc în care să poți face primii pași și primele greșeli în frizerie, am ajuns la pragul de 3 ani și la un prag de sute de studenți formați de-a lungul timpului, care ne reprezintă cu mândrie în marile frizerii din București, dar și din toată țara.

Trei ani de activitate e doar începutul. Credem în Adrian Niculescu și în proiectul Point Cut, dar cel mai mult, credem în oamenii pe care îi pregătim zi de zi!

Suna acum !