Prin definiție, noi credem că frizeriile au nevoie de frizeri, nu-i așa? Noi credem că dacă n-ar exista frizeri, frizeriile n-ar putea, la rândul lor, să existe. Ți se pare și ție la fel de firesc ca și nouă, nu-i așa?

Ei bine, noi am dus definiția de mai sus la un alt nivel. Am luat o informație, un raționament banal și gol de conținut și l-am reinterpretat, pentru a o transforma în deviza școlii noastre de frizerie, Point Cut. Haide să îți explicăm mai pe larg la ce ne referim atunci când zicem că proiectul Point Cut a fost conceput în spiritul devizei amintite.

Spuneam că frizeriile ar exista dacă ar exista frizeri, iar frizeri vor exista întotdeauna, pentru că nevoia oamenilor, de altfel absolut firească, este de a se tunde, de a se aranja și întreține, în spiritul civilizației care ne definește. Da, suntem total de acord cu aceste lucruri, dar noi am adăuga ceva: modul în care se întâmplă aceste lucruri.

Curs Frizer București

Concret, la Point Cut credem că frizeriile și frizerii există, dar ne dorim ca aceste lucruri să se bazeze pe un fundament solid de informații și tehnici. Ce facem în acest sens? Ei bine, aici am vrut să ajungem: pentru că ne pasă de calitatea frizerilor din București și nu numai, am înființat cursul de frizerie Point Cut, unde ne îngrijim de calitatea oamenilor care vor deveni frizeri.

Ceea ce facem noi, de fapt, este să oferim studenților noștri o pregătire în frizerie de cea mai înaltă calitate, să le oferim, pe lângă cunoștințe și tehnici de a tunde, și un set de unelte profesioniste, dar și o echipă de îndrumători dintre cei mai buni, pregătiți de către Adrian Niculescu.

Cursuri de Frizerie

Poți să consideri că munca noastră, a lui Adrian Niculescu și a profesorilor pregătiți de el, este totodată un manifest pentru oameni de calitate în frizerii. Am decis că este în puterea noastră să te pregătim cât putem noi de bine, pentru ca tu, la rândul tău, să poți fi profesionist în fața clienților tăi.

Poate că unele din școlile de frizerie din București își doresc să adune cât mai mulți cursanți și să-i pregătească într-un timp cât mai scurt, însă nu acesta este scopul nostru. Credem că profesionalismul se obține prin muncă și atenție, motiv pentru care grupele noastre de cursanți sunt mult mai mici decât ale altor școli de frizerie, iar tu poți să primești întreaga noastră atenție.

Vino să contribui și tu la manifestul nostru pentru o frizerie mai profesionistă și pentru oameni mai pregătiți. Alege să faci primii pași ai frizeriei cu Point Cut!