În jurul unora dintre meserii s-a creat, de-a lungul timpului, o serie de preconcepții referitoare la statutul și felul în care trebuie să acționeze oamenii care le practică. Și pentru că ești pe un blog de frizerie, acesta va fi studiul nostru de caz de astăzi.

Una dintre preconcepțiile referitoare la frizeri este că ei sunt oamenii din spate, că sunt magicienii din umbra oricărui personaj important sau om obișnuit. Nu suntem aici să judecăm dacă această obișnuință a fost sau nu corectă, ci ne propunem să îți schimbăm puțin perspectiva.

Imaginează-ți că meseria de frizer pe care tu ți-ai ales-o nu ar mai veni la pachet cu preconcepția despre care am vorbit. Altfel spus, gândește-te cum ar fi ca tu să alegi dacă vrei să rămâi magicianul din umbră sau să devii propriul tău brand.

Curs de Frizerie

La cursurile de frizerie Point Cut, încercăm să rupem tiparele clasice ale școlilor de acest tip și privim lucrurile în perspectivă. Nu ne dorim un simplu număr de studenți care să ne fi trecut pragul și să fi plecat mai dezorientați decât au intrat. Nu! Scopul nostru este să te ajutăm să înțelegi frizeria și tehnicile ei, dar și să realizezi care este planul tău pentru mai departe.

Point Cut a ales să schimbe modul în care privim domeniul frizeriei și a înțeles că în fiecare dintre voi există câte o comoară pe care noi trebuie doar să o scoatem la suprafață. Vei vedea că de restul lucrurilor te vei ocupa singur, iar satisfacția va fi cu atât mai mare, cu cât vei simți că ai reușite extraordinare, cu ajutorul unor forțe pe care trebuia doar să ți le șlefuiască cineva.

Curs Frizer București

Revenind la dilema dintre frizerul anonim și frizerul care își reprezintă propriul brand, avem și un exemplu care ne întărește acest principiu pe baza căruia acționăm. Ai auzit până acum de Adrian Niculescu? Dacă ai cochetat deja cu frizeria, cu siguranță știi foarte bine că standardele lui de profesionalism sunt foarte ridicate, iar în jurul numelui său am creat deja un brand. În caz că nu ai auzit de el, trebuie să știi că el este un frizer care a crescut conform devizei Point Cut.

Iar dacă unii dintre colegii lui de breaslă, cei care îți vor deveni și ție colegi, în curând, au ales să păstreze magia omului din umbră, Adrian Niculescu și-a dorit un brand. Și iată că brand-ul Adrian Niculescu este, în clipa de față, unul dintre cele mai importante nume din România, dar mai ales din București, în acest domeniu.

Rămâne alegerea ta dacă devii un magician din umbră sau un brand celebru, ca Adrian Niculescu. Uneltele să alegi oricare din cele două variante îți sunt la dispoziție. Unde? La Școala de Frizerie Point Cut!

 

Suna acum !