În materie de frizerie, ca și în alte domenii vizuale, de altfel, se spune că moda revine la intervale mai mult sau mai puțin regulate de timp. Poate ai observat pe stradă un obicei vestimentar sau poate un simplu obiect de îmbrăcăminte despre care știai că a fost la modă în vremea părinților sau a bunicilor tăi, nu-i așa?

Știm că uneori pare greu să crezi, dar moda e repetitivă. Da, un obiect care a fost la modă în anii ’50, să spunem, și care s-a demodat zece ani mai târziu, de exemplu, poate să facă din nou subiectul unui mare trend internațional la începutul anilor 2000, de pildă.

Psihologia colectivă din spatele ciclicității nu o cunoaștem precis, dar știm că moda nu expiră niciodată, ci doar așteaptă momentul potrivit să revină. Dar știai lucrurile acestea deja, nu-i așa?

Curs de Frizerie

La fel cum, probabil, știi despre așa numita „cărare”, în termeni populari. Înainte să existe Point Cut, înainte să existe cursurile noastre de frizerie și chiar înainte ca Adrian Niculescu să se fi născut, adică prin perioada marilor clasici ai culturii noastre, această cărare în frizerie ocupa primul loc în topul preferințelor marilor personalități din București.

Îți poți imagina, cu siguranță, că atunci când oamenii văd un lucru care li se pare atractiv la un personaj cu notorietate, încearcă să îl și imite. Așa a devenit moda cărării una dintre cele mai căutate frizuri la toate saloanele de bărbieri din București, după modelul unor nume cu rezonanță care alegeau acest stil: poeți, pictori, actori sau oameni politici.

Iată că la distanță de mai mult de un secol, așa cum spuneam, moda se repetă. La Școala de Frizerie Point Cut găsești acum în tehnicile pe care le predau profesorii noștri și faimoasa cărare. De ce? Pentru că încercăm mereu să ținem pasul și să anticipăm întotdeauna trendurile viitoare în ceea ce privește frizeria din București, așa încât studenții noștri să aibă un avans considerabil în fața altor frizeri din țară.

Curs Frizer București

Și nu numai că intuim moda, dar la Point Cut te încurajăm și pe tine să îți exersezi latura analitică, pentru ca noile tendințe din frizerie să fie floare la ureche, atunci când vei încheia cursurile Point Cut și îți vei începe cariera pe cont propriu.

Tot n-ai aflat care este secretul cărării? Ei bine, secretul este în așa-zisele elemente de șoc pe care le folosim uneori în frizerie, pentru clienții care își doresc un plus de originalitate în aspectul pe care îl afișează. O tunsoare 0 sau 0,5 este un element de șoc, nu-i așa? Încearcă să-l încadrezi într-o frizură elegantă, clasică, în care această linie este singurul element de contrast și vei afla răspunsul.

Știm, motivul folosirii cărării, atunci și acum, este diferit. Realizarea, însă: aceeași! Vino la Point Cut și află și alte secrete! Te așteptăm!

Call Now Button