Aspectul părului n-ar trebui privit ca pe un moft sau capriciu, ci ca pe un element esențial în limbajul non-verbal al fiecărui bărbat. Așa cum o ținută îngrijită spune multe despre tine, și felul în care știi să îți pui în evidență trăsăturile feței cu ajutorul tunsorii îți poate aduce multe avantaje în fața oamenilor pe care-i întâlnești.

Dar probabil că lucrurile acestea le știi deja. Ceea ce nu știi, însă, este că meseria de frizer, la fel ca multe altele, poate fi deprinsă cu mai multă sau mai puțină acuratețe. Cu alte cuvinte, poți să cânți pe note sau după ureche, așa cum poți să tunzi în cunoștință de cauză sau din pur instinct. Și pentru că marii muzicieni ai lumii au ajuns celebri și bogați tocmai pentru că au cântat cu ajutorul partiturilor, calea către succesul în frizerie este o școală profesionistă.

Curs de Frizerie

Pentru cei care își doresc acest lucru, răspunsul se numește Point Cut, un curs de frizerie care asigură cursanților săi cele mai bune rezultate și garanția unui loc de muncă în marile frizerii din București.

Secretul acestei școli nu este, de fapt, nici măcar un secret în adevăratul sens al cuvântului, ci un element care face ca Point Cut să se diferențieze de toate celelalte cursuri de acest gen din București. El se numește Adrian Niculescu și rolul său în cadrul școlii noastre este să se asigure că, la finalul perioadei de pregătire, fiecare cursant în parte știe perfect ce are de făcut atunci când i se pun foarfeca și pieptănul în mână.

Cu toții știm că viitoarea carieră de profesioniști depinde în mare măsură de omul care ne ajută să deprindem tehnicile și micile secrete ale meseriei pe care ne-am ales-o. Tocmai de aceea, primii pași pe pământul frizeriei trebuie făcuți în compania unui expert în domeniu și totodată un excelent pedagog, așa cum este Adrian Niculescu.

Curs Frizer București

Poate cea mai importantă calitate a lui, pe lângă priceperea pe care o arată în practică, este răbdarea. Obiectivul școlii de frizerie Point Cut nu este cantitatea de cursanți pregătiți, ci calitatea lor, care înseamnă, de fapt, emblema unei munci eficiente. Tocmai de aceea, răbdarea amintită este exact ingredientul care să asigure performanța.

Școala de frizerie Point Cut înseamnă mai mult decât o meserie, mai mult decât orice curs sau tehnică pe care le poți găsi în orice altă parte. Ne dorim să înțelegi faptul că tot ceea ce înveți alături de Adrian Niculescu înseamnă, de fapt, o artă, iar viitorii tăi clienți vor fi operele cu care să te mândrești.

Suna acum !