Te-ai întrebat vreodată de ce merg oamenii la frizerie? Așa este, pentru că vor să își tundă și să își aranjeze părul, dar oare nu este mai mult de atât? Oare motivația care îi face să își facă o programare, să plece de acasă și să meargă la frizerie nu este mai puternică decât simplul gest de a-și tunde părul?

Noi, la Școala de Frizerie Point Cut, credem că oamenii au nevoie de mai mult decât un simplu gest de a tunde. Noi credem că oamenii își aleg locul preferat nu în funcție de nevoie, ci în funcție de un complex întreg de factori practici, dar și mulți psihologici.

Haide să aflăm împreună despre ce e vorba! În primul rând, dacă tu te pui în poziția clientului, vei pune accent pe calitatea și estetica serviciului final. Numai că, nu-i așa, sunt o mulțime de frizeri și frizerii în București care oferă servicii de o calitate excelentă. Așadar, aici intervine un factor de natură psihologică, și anume senzația aceea pe care ți-a lăsat-o un anumit loc în care te-ai tuns. Altfel spus, calitatea trebuie dublată cu un sentiment de siguranță, de încredere.

Curs de Frizerie

Numai că uneori alegi să experimentezi și încerci o frizerie nouă. Pe ce bază faci aceste alegeri? Exact: pe baza recomandărilor pe care le-ai primit, fie de la prieteni, fie din partea unor oameni din show-biz, sport sau pur și simplu de la oameni pe care îi admiri.

Așadar ceea ce face ca un loc să fie mai bun decât altul și să urce în topul preferințelor clienților, considerând că nivelul serviciilor este relativ acelașil, este tocmai sentimentul de încredere și prietenie pe care poate să îl ofere.

Știi ce au în comun toate aceste locuri care știu să ofere încredere și prietenie clienților lor? Toate frizeriile la care te gândești acum că s-ar încadra în tiparul pe care ți l-am descris au unul sau mai mulți frizeri care sunt conștienți de toate aspectele menționate de noi. Și hai să îți spunem și secretul lor comun: cu toții au făcut o alegere înțeleaptă la început de carieră, alegând să urmeze cursurile Școlii de Frizerie Point Cut, acolo unde Adrian Niculescu a pus la punct un program intens de pregătire pentru cursanți.

Curs Frizer București

Altfel spus, datorită lui Adrian Niculescu, echipa de profesori Point Cut pregătește cursanții pentru a fi nu doar cei mai buni frizeri din București sau de oriude în țară, dar îi face totodată să intre în topul preferințelor clienților lor!

Cum? Totul se rezumă într-o propoziție scurtă, marca Adrian Niculescu: „Cucerește-i cu tehnica și șarmul și poți fi sigur că i-ai cucerit pentru următoarele 10 tunsori!”

Îți dorești să ajungi unul dintre cei care au descoperit secretul fidelizării în frizerie? Hai la Point Cut să te învățăm să devii unul din ei!

Suna acum !