Rapoartele cercetătorilor din diferite centre universitare importante ale lumii atată că există o serie de meserii unde, pe lângă serviciul propriu-zis, contează foarte mult și modul în care prestatorul de serviciu știe să construiască și să mențină comunicarea cu clientul său.

E drept, orice meserie necesită, până la urmă, acest dar „de a te vinde”, însă unele sunt cu atât mai frumoase cu cât serviciul pe care îl primești din postura clientului vine la pachet cu un adevărat prieten.

Taximetrist, ospătar, operator call-center și mulți alții, dar nu în ultimul rând frizer. Aceștia sunt oamenii cu o capacitate incredibilă de a analiza psihologia fiecărui client, de a-i intra în grații și de a-i deveni, în doar câteva minute, un prieten și un consultant de nădejde. Chiar dacă drumul nu e întotdeauna pavat cu flori și e necesar uneori să aprobi și păreri care nu-ți sună adevărate, sosirea cu siguranță va fi. Clientul fericit înseamnă întotdeauna un surplus financiar și mai ales fidelizare.

Curs de Frizerie

Așadar, comunicarea este un element esențial în meseria de frizer, pentru că stabilește un raport afectiv între tine și clientul tău. E necesar ca, pe lângă actul în sine de a-i aranja părul, să-i oferi acestuia și siguranța că are lângă el un consultant de excepție. Ceea ce trebuie să devii!

Iată un aspect pe care puține școli de frizerie îl insuflă cursanților săi. La Point Cut însă, profesorii pregătiți de Adrian Niculescu sunt atenți ca toate aceste detalii ce ar putea să pară minore și lipsite de importanță să fie atent explicate și interiorizate de către cursanții săi.

Școala de Frizerie Point Cut e mai mult decât un simplu curs de frizerie. Putem să te asigurăm că dacă alegi să lucrezi sub îndrumarea echipei pregătite de Adrian Niculescu, ai ocazia să înveți, pe lângă tehnicile de tuns pe care le vei știi perfect, psihologia clientului tău, estetica fiecărei tunsori în parte, în funcție de fizionomia persoanelor care îți devin clienți și multe altele.

Curs Frizer București

Dacă îți dorești ca pasiunea ta pentru frizerie să devină totodată și o meserie din care să poți câștiga bani, nu ezita să te înscrii la Școala Point Cut, unde echipa lui Adrian Niculescu e pregătită să-ți ofere cât mai multe din vasta ei experiență în acest domeniu.

În plus, ai garanția că după perioada de o lună în care se desfășoară acest curs vei putea să te angajezi în cele mai importante frizerii din București, sau chiar să-ți deschizi un salon personal și să profesezi ca frizer independent.

Vino la Point Cut să înveți alături de Adrian Niculescu arta de a fi un maestru al frizeriei moderne!

Suna acum !