O vorbă românească spune că dacă vrei să fii director, trebuie mai întâi să treci prin toate etapele, să ocupi funcții de la cele mai mici, pentru a putea fi un director adevărat. De fapt, expresia spune că un lider competent știe ce înseamnă munca celui mai tânăr și neexperimentat angajat al său și, la o adică, ar putea să o facă cu brio.

Motivul pentru care am început textul de azi cu o vorbă românească despre conducători, lideri și directori este simplu: nimeni nu devine un frizer-vedetă, dacă nu a tocit câteva zeci de instrumente de frizerie înainte. De fapt, totul începe cu primul curs de frizerie pe care îl urmezi!

Curs Frizer București

Bine, înainte de primul curs de frizerie, pentru că există și acel „înainte”, noi credem că ai nevoie de stropul de talent care să te remarce între ceilalți pretendenți la un scaun de frizer. Iar dacă răspunsul la întrebarea „oare am cu adevărat talent de frizer” s-a confirmat a fi pozitiv, poți să începi deja să visezi la o carieră.

Dar stai, pentru că nu e atât de simplu! Lucrurile care să îți aducă satisfacția reușitei trebuie să te pună în dificultate, pentru ca finalul întregii aventuri să fie cu atât mai dulce. Ei bine, pentru ca acest final să fie așa cum ți-l dorești, însemnând un job într-una din marile frizerii din București și un salariu pe măsură (sau poate propria frizerie, cine știe?), ai nevoie de cei mai buni oameni care să te învețe bazele frizeriei.

Cursuri de Frizerie

Unde îi găsești? Nu știm dacă mai există și alții la fel de pricepuți, așa că îți spunem primul loc în care ne-am duce noi dacă am fi în locul tău: la Point Cut. De ce la Point Cut? Pentru că aici găsești o școală de frizerie unde tu ești cea mai importantă grijă a echipei noastre de profesioniști. Oamenii pregătiți de Adrian Niculescu sunt cei care se asigură că talentul tău nu este risipit și tu vei ajunge să lucrezi exact în frizeria la care ai visat.

Nu sunt destule argumente? Atunci află că, pe lângă programa atent selectată, tehnicile predate de echipa lui Adrian Niculescu și cele mai profesioniste instrumente cu care să îți faci treaba, mai punem pe masă încă ceva pentru tine: câteva dintre cele mai mari frizerii din București sunt cu ochii pe cursanții noștri!

Care sunt frizeriile? Vei afla doar dacă ne faci o vizită la Point Cut! Și încă ceva: ia-ți la tine talentul, pentru că echipa noastră de frizeri e gata să te ajute să-l modelezi! Te așteptăm la Point Cut!

Suna acum !