Cu toții avem câte un oraș care are un loc aparte în mintea și inima noastră; poate pentru că acolo ne-am născut, acolo am trăit perioade frumoase ale vieții sau pur și simplu am decis într-o zi că acolo va fi locul pe care îl vom considera „acasă”.

Pentru noi, acest acasă este București, dar motivele pentru care îți spunem această poveste este altul decât cele enumerate mai sus. Dacă te-ai oprit o clipă din citit și te-ai gândit care e orașul sau localitatea în care simți că este acel „acasă”, înseamnă că ți-am captat deja atenția și putem să îți spunem o poveste, așa cum ne place să o facem mereu pe blogul Școlii de Frizerie Point Cut.

Așa cum spuneam, acasă pentru noi este București. Chiar dacă o știam de mulți ani, dovada faptului că în București ne simțim ca acasă a venit în urmă cu aproape 3 ani, când ne-am botezat nou înființata afacere cu numele casei noastre: Frizeria București.

Afacerea de vis

În acel moment, tot ceea ce prevedeam era doar o proiecție a unei afaceri nou înființate, cu un viitor, speram noi, de un real succes pe piața frizeriei Capitalei. Și știi ce a urmat? Exact ceea ce ne-am propus, ba chiar, pe alocuri, mai mult decât am reușit noi să visăm.

La aproape 3 ani distanță, Frizeria București, o idee de business născută din pasiunea pentru frizerie și din frustrarea adresată serviciilor de profil din oraș, a devenit un reper în ceea ce privește calitatea și profesionalismul.

Iar despre profitabilitatea a ceea ce a devenit deja un brand în domeniu, trebuie să îți spunem că, la fiecare final de an, ne bucurăm să descoperim creșteri de până la 100% a profitului, față de anul anterior.

Franciza Frizeria București

Da, discuția de azi este despre business, dar totodată despre orașul pe care îl iubești și în care vrei să faci lucruri durabile. Unul dintre ele s-a dovedit a fi Frizeria București, pentru care am pus la punct un sistem de francize foarte avantajos, așa încât orașul tău să aibă propria locație Frizeria București… sau poate nu București?

Sfatul nostru este să gândești pe termen lung, pentru că orice afacere făcută cu pasiune îți va aduce cu siguranță rezultatele dorite și câștiguri pe măsura muncii și a pasiunii depuse. Iar atunci când ai șansă să nu începi totul de la 0, ci pe o structură deja testată, așa cum e cazul francizelor Frizeria București, garanția este cu atât mai mare.

Alege să schimbi locuitorilor din orașul tău percepția despre frizerie, cumpărând o franciză Frizeria București și deschide-ți un business 100% profitabil! Hai la noi să discutăm despre viitorul tău!