Angajat sau angajator? Aceasta este una dintre întrebările care stau la baza economiei moderne și totodată una dintre dilemele cu care se confruntă zi de zi o mulțime de oameni. E adevărat, fiecare dintre cele două prezintă, în același timp, o serie de beneficii, dar și dezavantaje, care trebuie atent cântărite înainte de a lua o decizie într-una dintre cele două direcții.

Într-adevăr, tentația de a fi propriul tău șef e extrem de atractivă, iar motivele care stau la baza ei sunt, probabil, lesne de înțeles. Cu toate acestea, dezavantajele precum gradul de responsabilitate crescut sau puterea de a te arăta un leader priceput în fața angajaților tăi pot să fie piedici greu de depășit. Tocmai de aceea, există întotdeauna o a doua variantă, iar în cazul acesta este vorba despre rolul de angajat.

Curs de Frizerie

Cu o responsabilitate mai redusă față de directorul sau superiorul ierarhic, statutul de angajat pare uneori o soluție mai avantajoasă în ceea ce privește confortul personal, dar nu și a câștigului material.

Te întrebi de ce discuția a căpătat direcții economice? Pentru că frizeria, ca multe alte domenii și meserii, poate să fie practicată ca angajat sau ca angajator. Așadar, care e direcția care îți surâde mai mult?

Oricare ar fi alegerea ta dintre cele două variante existente, metoda prin care poți să ajungi la performanță este exact aceeași și se numește Școala de Frizerie Point Cut. Chiar dacă obiectivele sunt puțin diferite, drumul către atingerea lor presupune un numitor comun, iar condiția de bază care asigură profesionalismul și, concret vorbind, reușita în domeniu, este un curs de frizerie pe măsura așteptărilor clienților tăi.

Curs Frizer București

Dacă îți dorești ca frizeria să însemne pasiunea, munca și business-ul tău, la Point Cut, profesorii pregătiți de Adrian Niculescu sunt cei care va se vor ocupa personal de întregul set de cunoștințe de care ai nevoie. Vei învăța cum să aranjezi părul, cum să faci liniile verticale, să tunzi „pierdut”, cum să comunici cu clientul tău și să îl fidelizezi și vei primi cele mai importante noțiuni despre administrarea unei frizerii.

În cazul în care îți dorești un job într-o frizerie bucureșteană, nimic mai simplu. Rețeta succesului înseamnă același pas elementar, Școala de Frizerie Point Cut, și postul e ca și obținut. Cu tehnicile pe care le vei învăța de la echipa lui Adrian Niculescu și cu garanția noastră că două dintre cele mai importante frizerii din Capitală sunt cu ochii pe cursanții Point Cut, poți să îți termini cursurile liniștit și să stai cu urechea la telefon, pentru că din moment în moment urmează să sune.

Vino să devii un profesionist în frizerie alături de Point Cut!

Suna acum !