Mereu vin la Point Cut diverși prieteni, frizeri, cursanți sau oameni care ne sunt dragi și o dată la ceva timp auzim din nou o întrebare care deja ne face să zâmbim: „Ce își doresc frizerii?”

Bine, nu întotdeauna sună în același fel, dar întotdeauna direcția întrebării este asemănătoare, la fel și răspunsul nostru. E curios că oamenii își pun problema dacă noi, la Point Cut, știm ce își doresc frizerii. De fapt, și reacția lor când ne aud răspunsul e cu atât mai amuzată și aprobatoare, cu cât răspunsul este unul la care, cu siguranță, s-ar fi putut gândi oricine.

„Nu știm ce gândesc frizerii. Tot ce încercăm să facem este să speculăm ceea ce gândesc clienții frizerilor, pentru a-i putea învăța pe aceștia din urmă să le satisfacă cerințele într-un mod cât mai avantajos pentru ambele părți.”

Curs Frizer București

Ei, am avut dreptate? Chiar dacă suntem o școală de frizerie, scopul nostru final nu este să înțelegem fenomenul și meseria de frizer, pentru ca mai apoi să le-o predăm cursanților noștri. Nu, nicidecum. Scopul nostru, așa cum ne propunem să îl facem și pe al cursanților Point Cut, este să mulțumim nevoile și dorințele clienților care se așează pe scaunul din fața noastră.

Pare simplu, nu-i așa? Da, chiar este simplu, dacă alegi soluția oamenilor profesioniști. Altfel spus, dacă primul pas în frizerie, însemnând alegerea unei școli de frizerie de calitate, a fost îndeplinit, restul depinde de puterea ta de învățare și de talentul pe care poți să-l cultivi prin muncă.

Noi, la Point Cut, pe lângă răspunsul la întrebarea „Ce își doresc clienții tăi?”, îți mai oferim o cantitate de seriozitate și profesionalism, cât să îți ajungă pentru o întreagă carieră. Iar lucrul acesta se datorează, mai ales, lui Adrian Niculescu și oamenilor pregătiți de el, cei care îți vor preda și supraveghea îndeaproape munca la cursurile Point Cut.

Cursuri de Frizerie

De fapt, nici nu vrem să-ți promitem multe, pentru că laudele nu sunt întotdeauna reprezentările unor lucruri reale, așa că sfatul nostru este să nu ne crezi pe cuvânt: vino la Point Cut, solicită-ne o întâlnire cu Adrian Niculescu și suntem siguri că poți să decizi și singur ceea ce e mai bine pentru viitorul tău și pentru stabilitatea ta financiară.

Noi credem că, până la urmă, cea mai de preț etichetă a unui curs de frizerie sunt oamenii pe care i-a pregătit și cât de buni au reușit ei să ajungă. Nimic nu poate să întreacă această satisfacție, pe care noi am trăit-o de atâtea ori și care se întoarce din nou și din nou la ușa Point Cut, printr-o mulțime de frizeri de cea mai înaltă calitate.

Te-ai convins că știm răspunsul la întrebarea magică? Dacă vrei să îl știi și tu, vino la Point Cut și lasă echipa lui Adrian Niculescu să te modeleze!