De câte ori nu ai început o activitate nouă și te-ai simțit cuprins de emoții sau chiar teamă că nu vei reuși să te descurci pe măsura așteptărilor tale sau ale celor din jur? Da, acesta este un simptom, până la urmă, firesc pentru orice om capabil să dezvolte trăiri interioare. Totuși, cel mai bun remediu pentru teama de începuturi este chiar înfruntarea elementului de noutate.

De ce aducem în discuție probleme ca teama de nou și alte filosofii ale psihicului uman, când ar trebui să dezbatem despre frizerie? Pentru că, statistic vorbind, cei mai mulți oameni care încep să învețe această meserie se tem de eșec. Pentru unii eșecul înseamnă câteva fire în plus lăsate la perciuni, pentru alții înseamnă că „pacientul” trebuie tuns chel și reîncercat procedeul peste câteva luni.

Curs de Frizerie

La Școala de Frizerie Point Cut credem că eșecul nu există. Bine, de fapt există undeva în lume, dar cu siguranță niciunul dintre cursanții noștri nu vor avea neșansa să se lovească de el. Poate că sună ireal de încrezător, dar motivul acestei siguranțe stă tocmai în cei care coordonează grupele de cursanți ale Școlii de Frizerie Point Cut, profesori pregătiți de Adrian Niculescu.

Cu peste opt ani de experiență în domeniu, specialistul nostru oferă garanția celor mai eficiente cursuri de frizerie din București, care îți aduc la finalul lor o întreagă serie de cunoștințe ce te vor ține departe de orice fel de emoție atunci când iei în mână foarfeca și pieptănul.

Nu trebuie să te sperii dacă nu știi cum trebuie să începi și cum trebuie să închei o tunsoare. Dacă ai ales Școala de Frizerie Point Cut, echipa pregătită de Adrian Niculescu se va ocupa să înveți ca la carte toate aceste tehnici de bază ale frizeriei.

Curs Frizer București

Cât despre ceea ce trebuie să aduci tu, asigură-te doar că ai modele pentru tuns și de restul ne ocupăm noi. Cu ustensilele noastre, priceperea lui Adrian Niculescu și ale echipei sale și entuziasmul tău, suntem absolut siguri că modelele pleacă bine tunse de tine, iar tu te deprinzi cu cele mai moderne tehnici de frizerie, pe care să le poți aplica la viitorul tău job.

Cum, nu ți-am spus că vei avea un job? Ei bine, află că după ce perioada de o lună în care se desfășoară cursul se încheie, poți număra orele până când te vei angaja. Motivul e că două din cele mai mari frizerii din București sunt cu ochii pe cursanții noștri.

Așa că ce mai aștepți? Rezervă-ți un loc la Point Cut și lasă echipa lui Adrian Niculescu să te facă un frizer în toată puterea cuvântului!

Suna acum !