Ce înseamnă pentru tine eleganța? Dar profesionalismul? În accepțiune generală, eleganța înseamnă rezultatul muncii cuiva care se ocupă cu maxim profesionalism de imaginea clienților săi. Eleganța înseamnă îmbrăcăminte, accesorii pe măsură, un miros plăcut și mai ales o tunsoare potrivită. Iar magicienii care transformă banalul în eleganță sunt creatorii de modă, producătorii de ceasuri, bijuterii, „inventatorii” unor rețete de parfumuri extraordinare și… frizerii.

Da, imaginea unui politician, a unei vedete din show-biz, a unui avocat sau profesor universitar e completată cu ajutorul mâinilor dibace ale frizerului, cel care face ca papionul, cravata, ceasul sau bijuteriile de la gâtul doamnelor să iasă în evidență cu ajutorul liniilor elegante ale părului.

Curs de Frizerie

Frumusețea simetriilor și firescul simplității par uneori mai complicate decât ne-am putea imagina, drept pentru care e nevoie de un exercițiu pe măsură și de o plăcere deosebită în ale frizeriei. În felul acesta, ușurința de a tunde se va reflecta în mici opere realizate cu foarfeca și pieptănul.

Dacă vrei să fii omul din spatele imaginii impecabile ale celor despre care am pomenit mai devreme, nimic mai simplu. Școala de Frizerie Point Cut îți pune la dispoziție tehnici, instrumente și cunoștințe de frizerie și te așteaptă să vii la tine doar cu entuziasmul că vrei să faci treabă de calitate. Restul este doar o formalitate.

Vei avea lângă tine, atunci când faci primele tunsori, unii dintre cei mai buni profesioniști în domeniu din București, pregătiți de profesorul Adrian Niculescu, cel care are rolul să se asigure că tot ceea ce trebuie să știi despre frizerie face parte din bagajul tău de cunoștințe la finalul acestor cursuri.

Curs Frizer București

Școala de Frizerie Point Cut are o mulțime de avantaje pentru tine, iar multe dintre ele sunt lucruri pe care doar de la noi le poți învăța. Te-ai gândit vreodată că trebuie să fii la fel de bun comunicator, pe cât ești de priceput în frizerie, pentru a putea să-ți fidelizezi clienții? Dar la faptul că frizeria înseamnă mai întâi analiza fizionomiei clientului?

Noi ne-am gândit, și de aceea echipa lui Adrian Niculescu a inclus în cursurile lui elemente esențiale din fiecare arie utilă ție, pentru că un profesionist adevărat trebuie să aibă o expertiză completă.

Cât despre latura financiară, pentru că știm cu toții cât de motivant poate să fie un serviciu bine plătit, Școala de Frizerie Point Cut îți asigură startul în meserie prin două dintre cele mai renumite frizerii bucureștene, care sunt în permanență cu ochii pe cursanții pregătiți de profesioniștii lui Adrian Niculescu.

Nu mai amâna înscrierea la cursurile noastre de frizerie și fii profesionist în frizerie, așa cum îți dorești!

Suna acum !