În ultimul timp, tot mai mulți oameni vin din curiozitate sau din interes la Point Cut, să afle lucruri despre noi și despre serviciile pe care școala noastră de frizerie le oferă. Nu știm în ce măsură reușim să îndeplinim toate dorințele și așteptările acestor oameni care, după ce ne vizitează, aleg să ne fie alături timp de o lună la cursul de frizerie, dar putem să recunoaștem cu mâna pe inimă că ne dăm tot interesul pentru ca tu să înveți primii pași în frizerie.

De fapt, noi credem că motivul pentru care oamenii aleg să ne viziteze, care, apropo, se transfărmă în cursanții noștri în proporție de 95%, este felul nostru de a ne face temele și treaba. La Școala de Frizerie Point Cut, cuvântul care a dictat întotdeauna în felul nostru de a ne pregăti studenții a fost profesionalismul. Dacă există pentru noi o religie în ceea ce privește frizerie, poți să fii sigur că profesionalismul este aceea.

Curs Frizer București

Profesionalismul și calitatea serviciilor pe care ne dorim să ți le oferim a fost unul dintre motivele pentru care am ajuns într-un punct, la un moment dat în istoria Point Cut, când am hotărât numărul de studenți pe care-l vom primi concomitent la cursurile noastre. Am discutat atunci cu mai mulți frizeri și profesori de frizerie, printre care și specialistul nostru Adrian Niculescu, pentru că ne doream eficiență maximă în această privință.

Așa am ajuns, după lungi cercetări alături de Adrian Niculescu, la concluzia că cele mai bune în frizerie le putem obține punând la un loc maxim 10 oameni care își doresc să profeseze în frizerie. De fapt, ceea ce am făcut a fost să concentrăm atenția profesorilor noștri în cât mai puține direcții, astfel încât fiecare cursant să aibă parte de sprijinul cât mai susținut al echipei noastre.

Cursuri de Frizerie

Noi credem că primele ingrediente pentru ca tu să atingi performanța este tocmai o bună strategie de a învăța, ceea ce este exact lucrul pe care noi ți-l promitem și ți-l oferim.

În plus, am investit timp și resurse financiare atât în pregătirea echipei de profesori Point Cut, cât și în instrumente de frizerie de cea mai înaltă calitate. În ceea ce privește echipa Point Cut, ea a fost pregătită de un om care nouă ne-a demonstrat de-a lungul timpului că superlativul în frizerie există, Adrian Niculescu. Cu ajutorul lui, cursanții și profesorii noștri au reușit întotdeauna să arate ca o adevărată echipă, iar rezultatele sunt pe măsură: nu mai puțin de 85% dintre absolvenții școlii noastre de frizerie s-au angajat în cele mai importante frizerii din București.

Point Cut poate să fie alegerea norocoasă pentru viitoarea ta carieră în frizerie. Vino să îți povestim mai multe despre cursurile noastre!

Call Now Button