Tu ce visezi să faci peste 20 de ani? Te-ai întrebat vreodată? Cu siguranță, așa cum știi ce plan ai pentru ziua de mâine, ai și planuri, mai mult sau mai puțin definitivate, pe termen mediu și lung. Nu trebuie să le fi creionat în amănunt, dar suntem siguri că există undeva, într-o margine a minții, o proiecție proprie asupra viitorului tău.

Haide să facem împreună un joc de a-ți stimula creativitatea și a afla care sunt planurile și visele tale, în ceea ce privește următorii tăi 20 de ani de viață. Imaginează-ți! Poți să îți dorești să călătorești, să ai o familie, să îți construiești o casă de vacanță la munte sau să scrii o carte. Fiecare dintre noi are propriul vis, pe care trebuie să încercăm să ni-l îndeplinim. E ca un obiectiv înalt pentru care merită să trăiești, să lupți și să ai satisfacția că l-ai atins.

Cursuri de Frizerie

Și pentru că am adus în discuție obiectivele personale pe termen lung, ce spui despre o discuție privind obiectivele profesionale în următorii 20 de ani? Tu ce îți dorești să faci pe termen lung, în ceea ce privește serviciul tău? Care este meseria care te-ar face să muncești cu satisfacție și să tratezi fiecare dimineață cu satisfacție, nu ca pe o povară?

În primul rând, trebuie să-ți găsești hobby-ul care te face să zâmbești. Iar în al doilea rând, hobby-ul trebuie să aibă potențial financiar, pentru că, până la urmă, o pasiune devine meserie dacă se concretizează în venituri. Și pentru că suntem pe un blog de frizerie, cu siguranță unul dintre hobby-urile tale este tunsul.

Curs Frizer București

Gândește-te cum ar fi dacă proiecția viitorului tău s-ar sprijini pe această pasiune. Înveți să tunzi, devii din ce în ce mai bun, iar obiectivele personale încep să se îndeplinească, unul câte unul, de la sine. Pare ușor, nu-i așa? Așa și este. Dar pentru ca visul să devină realitate, primul pas trebuie făcut chiar în clipa aceasta. Iar pe talpa acestul pas scrie Point Cut, o școală de frizerie din București, unde Adrian Niculescu a pregătit cei mai profesioniști profesori pe care i-ai putea avea, dintre toate cursurile de frizerie din oraș.

La Școala de Frizerie Point Cut, cursanții noștri primesc exact volumul de informații și tehnici pentru un start în meseria de frizer, iar garanția acestui lucru este chiar Adrian Niculescu. De peste 10 ani în domeniul frizeriei, el este atent ca tu să ai parte de impulsul de care ai nevoie pentru a deveni un frizer profesionist.

Nu mai sta pe gânduri! Vino la Școala de Frizerie Point Cut să-l cunoști pe Adrian Niculescu și să devii cel mai bun frizer! Hai la Point Cut București!

Call Now Button