Frizeria, asemenea altor meserii la fel de interesante și pline de secrete, necesită o migală aparte, un simț practic extrem de dezvoltat. Desigur, nu toți frizerii își practică meseria la fel de migălos, însă diferențele dintre un specialist în domeniu și un simplu practician sunt extrem de vizibile.

Cu siguranță ai trecut prin mâinile mai multor frizeri de-a lungul vieții, așa că probabil ai observat diferențele dintre cei pricepuți și cei mai puțin pricepuți, fără să fii vreun specialist în domeniu. Care este motivul pentru care apar acestea? Dacă nu ți-ai dat încă seama, îți spunem noi: formarea.

Ca în orice domeniu, formarea profesională este extrem de importantă pentru ca viitoarea carieră de specialist să pornească și să se dezvolte într-un fel de care să fii mândru. Probabil știi că un lucru, odată învățat greșit, este extrem de dificil de remediat. Tocmai de aceea, locul ideal pentru un start de carieră impecabil este Școala de Frizerie Point Cut.

Curs de Frizerie

Noi credem că un curs de frizerie se face mai mult cu foarfeca și pieptănul în mână și mai puțin cu pixul pe foaie. Până la urmă, dacă era un curs despre scris, l-am fi numit Școala de Scriitori. De aceea, la Point Cut vei avea ocazia să înveți meseria de frizer practicând-o, nu teoretizând-o.

Și pentru că practica vine la pachet cu un bun practician-profesor, noi am ales specialiști excelenți în acest domeniu, care reușesc să smulgă părți din experiența lor, acumulată de-a lungul anilor, și să o ofere fiecărui student în parte.

Știm că uneori e greu să primești experiențe și sfaturi, chiar și atunci când sunt, cum spuneam, smulse din marele bagaj acumulat de profesorii noștri, și de aceea ne vom asigura și a doua, și a treia oară, sau de oricâte ori va fi nevoie, că ți-ai însușit perfect tehnicile de care ai nevoie în această meserie.

Curs frizer București

Haideți să nu mai lungim așteptarea și să dezvăluim cine sunt profesorii. Ei sunt profesioniștii de la Frizeria București, frizeri pregătiți sub atenta supraveghere a lui Adrian Niculescu, unul dintre cei mai mari specialiști în domeniu din București, în acest moment.

Ne propunem, prin Școala de Frizerie Point Cut, să vă oferim cel mai bun start de carieră și să vă ajutăm să învățați tehnicile de bază ale acestei frumoase meserii. Suntem siguri că orice lucru bine învățat aduce cu sine alte avantaje și oportunități de angajare și autodezvoltare, atât pe plan financiar, cât și profesional.

Așadar, te invităm să te lași pe mâinile profesorilor pregătiți de Adrian Niculescu și vei vedea rezultate excelente chiar din prima zi la Școala de Frizerie Point Cut!