Profesional vorbind, cei mai mulți oameni consideră că împlinirea la locul de muncă ține, mai ales, de aspectul financiar. Cu cât salariul pe care îl primesc sau veniturile pe care le încasează sunt mai consistente, cu atât se declară mai mulțumiți de situația profesională pe care o au. Dar crezi tu că acesta este singurul avantaj pe care ți-l oferă o meserie?

De cealaltă parte, se găsesc cei care cred, la fel ca în primul caz, că banii sunt foarte importanți pentru împlinirea lor profesională, dar consideră că venitul nu reprezintă un factor unic pentru un sentiment complex pozitiv. Ei spun adesea că un salariu mulțumitor trebuie completat și cu factori precum atmosfera relaxantă de la locul de muncă, posibilitatea de a comunica liber cu superiorii, mediu de lucru care să nu le pună în pericol sănătatea sau posibilitatea de a se dezvolta din punct de vedere profesional.

Curs de Frizerie

Știm, nu le poți avea pe toate. Este foarte adevărat. Dar imaginează-ți că atingi cât mai multe din calitățile pe care tu vrei să le aibă un loc de muncă. Într-adevăr, un job ideal nu există nicăieri, dar este datoria fiecăruia să-l găsească pe acela potrivit nevoilor și competențelor sale. Sună idealist, nu-i așa?

Noi, Școala de Frizerie Point Cut, venim în întâmpinarea nevoilor tale și îți punem la dispoziție un curs de frizer în București, unde poți să înveți totul despre ceea ce înseamnă a fi un profesionist excepțional. Cu ajutorul lui Adrian Niculescu, cel care se ocupă atent de pregătirea viitorilor tăi profesori, frizeria nu va mai reprezenta pentru tine o simplă meserie, ci meseria ta. De fapt, noi ne propunem ca după încheierea acestor cursuri la Point Cut, frizeria să nu mai reprezinte nici măcar o simplă meserie, ci o adevărată artă, așa cum era privită în trecut ocupația de bărbier.

Curs Frizer București

Cu ajutorul Point Cut și a echipei lui Adrian Niculescu, suntem siguri că totul devine o simplă formalitate, pentru ca tu să-ți poți îndeplini, în timp, cât mai multe din obiectivele pe care ți le setezi. În felul acesta, vei ajunge cu siguranță la acea mult sperată împlinire profesională, despre care am vorbit. Point Cut te va învăța cele mai noi tendințe în frizerie, dar și tehnicile esențiale pentru tuns, și te va ajuta să devii propriul tău record pe care să îl depășești în fiecare zi.

Școala de Frizerie Point Cut este locul unde un simplu hobby devine artă și meserie. Adrian Niculescu este magicianul care face ca împlinirea profesională să pară o joacă de copii. Iar tu, sperăm că ești viitorul nostru cursant, prieten și coleg de breaslă! Te așteptăm la Point Cut!

 

Suna acum !