Înainte de a începe să povestim despre noi, ne-am propus să facem un joc. Ne-am gândit ca, înainte să povestim cum arată o zi obișnuită la cursurile noastre de frizerie, să te punem pe tine să rememorezi o zi obișnuită din viața ta. Ce faci din momentul în care te trezești, te îmbraci, te duci să rezolvi din problemele zilei, și până în momentul în care revii din nou în pat și te pregătești să adormi.

Gata? Ai rememorat? Nu e nevoie să spui nimănui, ci doar să îți faci o mică analiză personală.

Acum că ai făcut exercițiul acesta, încearcă să incluzi, imaginar, un curs de frizerie în programul tău. Pe lângă toate activitățile pe care ți le-ai planificat deja pentru o zi obișnuită, adaugă și timpul pe care l-ai petrece la Point Cut, în compania lui Adrian Niculescu și a echipei sale de profesioniști.

Curs de Frizerie

Nu știi care sunt activitățile precise pe care le vei face la Point Cut? Atunci am ajuns exact în punctul în care începe și povestea noastră, despre ce înseamnă o zi la școala Point Cut, locul unde oamenii pasionați ca tine se transformă în cei mai buni frizeri din București, și chiar din întreaga țară.

La Școala de Frizerie Point Cut, diminețile încep întotdeauna cu zâmbete largi și oameni care vin de acasă cu multă energie, pe care sunt gata să o consume învățându-i pe ceilalți sau așteptând să fie învățați tehnici noi de frizerie. Cum altfel crezi că am reușit să construim una dintre cele mai frumoase comunități de frizeri din țară?

Pentru noi, munca trebuie mereu îmbinată cu o cantitate considerabilă de pasiune, așa că orele la cursul nostru de frizerie fug, din păcate, mult mai repede decât ne-am dori. Iar pasiunea se traduce printr-un zumzet făcut de profesorii pregătiți de Adrian Niculescu, care le predau studenților noștri cele mai importante lucruri despre domeniul pe care îl iubim cu toții, sunet de foarfece și mașini de tuns, dar mai ales hohote de râs.

Curs Frizer București

Cu siguranță știai deja asta, dar ne simțim datori să îți spunem că cele mai bune lucruri se fac cu zâmbetul pe buze. În felul acesta, chiar din primele zile la cursul de frizeri Point Cut, studenții noștri se transformă pe loc în cei mai iscusiți profesioniști, care pot să mânuiască foarfecele, briciul sau pieptănul în timp ce povestesc filmul pe care l-au văzut aseară la cinema sau ce întâmplare amuzantă au trăit la semafor.

Vezi? Exact cum îți spuneam. Ziua trece atât de repede când faci lucrurile care îți plac. La fel de repede cum ai citit textul acesta despre meseria pe care o iubești.

Haide la Cursul de Frizerie Point Cut! Include-ți în programul de mâine o întâlnire cu Adrian Niculescu și vino să devii frizer! Te așteptăm!

Suna acum !