Pentru că blogul nostru a abordat până acum doar subiecte care priveau frizeria, credeam că a sosit momentul să lărgim puțin discuția despre tuns, tehnici de frizerie, secrete ale domeniului și psihologii ale clientului tău. De aceea, articolul de astăzi se va concentra asupra unei chestiuni noi, dar la fel de importante ca și frizeria.

Bineînțeles că nu ai cum să îți dai seama despre ce este vorba, așa că îți dezvăluim noi subiectul zilei de pe blogul Cursului de Frizerie Point Cut. Este vorba despre… barbă! Ca viitor frizer, cu siguranță ai remarcat și analizat noul trend care se află în plină dezvoltare în momentul acesta, mai ales în București.

Așa cum a fost și mustața la vremea ei, iată că a venit rândul bărbii să facă furori în ceea ce privește moda zilelor noastre. Totuși, un frizer adevărat trebuie să știe să recomande oricui vrea un sfat dacă este sau nu potrivită purtarea bărbii, în funcție de mai multe criterii.

Curs de Frizerie

Chiar dacă ai venit sau nu încă la școala de frizerie Point Cut, ochiul tău poate să remarce, cu siguranță, atunci când o barbă este potrivită pentru o anumită fizionomie, sau dacă estetica feței cere o modificare urgentă.

Și pentru că primul pas a fost deja făcut, trebuie să-ți spunem ce te sfătuim să faci în continuare, pentru ca sfaturile pe care le oferi pe viitor să fie ale unui profesionist, și nu ale unui simplu observator. Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru o viitoare carieră într-un barbershop cool este Școala de Frizerie Point Cut.

Point Cut este un curs de frizerie recunoscut la nivel național, dar mai ales în București, pentru profesionalismul cu care își tratează grupele de studenți și gradul mare, aproape de perfecțiune, al cursanților care ajung să profeseze într-una din marile frizerii din București.

Curs Frizer București

Unul dintre motivele care au făcut să atingem aceste performanțe cu care ne lăudăm este Adrian Niculescu. El este profesionistul nostru care pregătește întreaga echipă de profesori Point Cut. Iar secretul care îl caracterizează: pasiunea.

Pentru Adrian Niculescu, așa cum se întâmplă pentru întregul colectiv al Școlii de Frizerie Point Cut, cel mai important aspect este ca tu, viitorul nostru cursant, să devii, la finalul perioadei de pregătire , unul dintre cei mai buni frizeri din țară. Eticheta noastră sunt oamenii care au fost pregătiți aici și care au dus mai departe renumele acestei școli. De aceea, elementul-cheie al Point Cut este calitatea.

Nu mai ezita! Vino la Point Cut București și transform-ți pasiunea într-o meserie din care să câștigi bani! Te așteptăm să te înscrii!

Suna acum !