Dacă vorbim despre Adrian Niculescu, trebuie neapărat să știi care e povestea completă a colaborării noastre cu el și motivele reale care au stat în spatele unei relații profesionale, transformată în timp într-una dintre cele mai sincere și frumoase prietenii.

Noi pe Adrian Niculescu îl știm de mulți ani, la fel ca mai toți pasionații sau practicanții frizeriei din București, și chiar din întreaga țară. Îl știam pentru că s-a remarcat ușor în peisajul acesta al frizeriei și ne-a făcut să ridicăm apreciativ o sprânceană atunci când am văzut primele „lucrări” realizate de el. Chiar dacă nu i-am spus-o în mod direct încă de la început, faptul că ne-a trezit interesul din prima clipă ne-a făcut să ne gândim la o metodă prin care să-l convingem să ne devină partener.

Curs de Frizerie

De fapt, poți să îi spui dragoste la prima vedere. Ne-am văzut, ne-am plăcut reciproc și ne-am jurat să facem lucruri cât mai frumoase împreună. Și până acum, lucrurile frumoase pe care ni le-am promis atunci când ne-am strâns mâinile au ieșit impecabil.

Îți ziceam că l-am remarcat pe Adrian Niculescu într-o mare mulțime de oameni care cochetau sau practicau cu adevărat frizeria, unii dintre ei mai buni, alții aflați încă la început. Ne-a atras atunci atenția prin seriozitatea cu care își făcea treaba și prin felul unic în care parcă punea un pic din el în fiecare lucru pe care îl făcea. Nimic nu era făcut după tipare, iar lucrul acesta ne-a convins că locul lui este la Point Cut.

Și ghicește: câțiva ani mai târziu, profesionistul de care ne îndrăgosteam a ajuns cu adevărat la Școala de Frizerie Point Cut și a devenit omul nostru de bază, care face ca proiectele pe care le începem să devină cartea noastră de vizită, prin calitate și profesionalism.

Curs Frizer București

Mai mult, am reușit să creștem împreună și să facem ca numele Point Cut și Adrian Niculescu să reprezinte mai mult decât simple denumiri în marea masă a frizerilor și școlilor de frizerie. Am reușit împreună să facem sute de studenți să se îndrăgostească împreună cu noi, în fiecare zi, de meseria aceasta pe care ne-am ales-o cu toții. Și poate cel mai important, am făcut ca acești frizeri pe care i-am pregătit să ajungă în cele mai bune frizerii din București, ducând cu ei renumele lui Adrian Niculescu și a Școlii de Frizerie Point Cut.

Ține minte! Dacă prima noastră reușită a însemnat colaborarea și prietenia cu Adrian Niculescu, adevăratele satisfacții le semnezi tu, împreună cu toți ceilalți cursanți care au urmat, urmează sau vor urma Școala de Frizerie Point Cut!

Suna acum !