Tu ai cântărit vreodată între sacrificiile pe care le vei face și beneficiile pe care ți le-ar aduce o viață de frizer? Fie că ai făcut-o deja sau frizeria a fost o alegere bazată pe feeling, noi ne-am gândit să îți prezentăm în textul de azi câteva puncte forte și câteva aspecte mai puțin plăcute ale meseriei de frizer. Iar speranța noastră este ca planurile tale, împreună cu sfaturile noastre, să se transforme în cea mai bună decizie privind cariera ta în frizerie.

Dacă ar fi să începem discuția despre frizerie, poate primul aspect la care se gândește orice frizer sau viitor frizer este clientul. Totuși, nu ne grăbim să încadrăm acest aspect într-una dintre categoriile despre care ți-am spus, și ai să vezi și de ce. La cursurile Point Cut, Adrian Niculescu repetă mereu câteva cuvinte care te vor pune pe gânduri: „Fie că e prietenul tău sau cel mai mare dușman, un client rămâne întotdeauna un client”.

Curs de Frizerie

Altfel spus, Adrian Niculescu atinge două puncte ale discuției noastre de azi. Un client pretențios, greu de abordat și lipsit de interes față de sfaturile pe care încerci să i le acorzi e un client dificil. Și trebuie să recunoaștem că astfel de clienți există cu adevărat, iar uneori ne pun pe gânduri referitor la autoritatea specialistului în frizerie.

De cealaltă parte, avantajul frizeriei este că tu, omul care îi modelează aspectul celui din fața ta, devii de multe ori un om de încredere pentru el. Da, e bine cunoscut faptul că frizerul, având contact direct cu de oamenii, reușește să își facă o mulțime de prieteni și cunoștințe, pe care mai târziu le poate extinde și dincolo de aria profesională.

Un alt aspect cu două tăișuri este latura financiară. Sunt destui cei care susțin că frizeria nu îți aduce venituri suficiente. Să fie oare adevărat? Dacă nu vrei să vorbim despre un profesionist adevărat, așa cum e Adrian Niculescu, haide să ne gândim fiecare la frizerul nostru preferat, cel care ne-a demonstrat că are skill-uri, dar și carismă.

Curs Frizer București

Noi credem că oamenii care își doresc să facă performanță reușesc în orice domeniu, dar mai ales în frizerie. Practic, depinde de tine dacă transformi banii pe care îi câștigi într-un beneficiu sau într-un sacrificiu pe care îl faci pentru frizerie. Iar cea mai bună decizie pe care o poți lua în acest sens este un curs de frizerie la Point Cut București, despre care noi credem că îți va schimba total percepția despre cum se câștigă banii în frizerie.

Acestea au fost doar două aspecte pe care le poți transforma, cu ajutorul Point Cut, în avantaje sau dezavantaje pentru tine. Vino la Școala de Frizerie Point Cut și vei vedea că ai luat cea mai bună decizie!

Suna acum !